Bruker får ikke logget seg på "min side"

Når man får inn en melding om at en bruker ikke får logget seg på bør følgende ting sjekkes av administrator

• Slå opp brukeren i brukerbehandlingen og sjekk at brukeren har nødvendig tilgang. Hvis alt ser riktig ut gå videre til punkt 2
  • Lag et nytt og enkelt midlertidig passord (eks. test123) på brukeren og trykk oppdater. Åpne en ny browser (en annen type enn den browseren du er pålogget på – er du pålogget i IE åpner man eks. Chrome) og prøv å logg deg inn med brukerens brukernavn og det nye midlertidige passord.

Hvis pålogging er går fint, er årsaken at brukeren har brukt feil brukernavn eller passord eller at de har lagt inn tegn eller luft rundt brukernavn og passord. Passord er casesensetivt eller at brukeren har prøvd å logge seg på feil løsning/adresse.

Send brukeren en epost med riktig link til påloggingsiden og husk å skriv inn brukernavn og det midlertidige passordet du lagde. Brukeren kan selv endre passord når de kommer inn

Hvis du ikke klarer å logge deg inn med brukeren sin profil etter du har gjort overstående, opprett en supportsak der du legger med en beskrivelse av hvilken melding du får når du prøver å logge deg på med brukeren

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

logg på hvis du vil legge inn en kommentar.
Levert av Zendesk