Seksjonsleder får ikke tilgang til å sende meldinger

På hver seksjonsleder må man angi hvilke rettigheter vedkommende skal ha på den angitte seksjonen.

For å sjekke om seksjonslederen har tilgang til å sende melding kan man gå inn på brukeren i brukeradministrasjonen og søke opp seksjonslederen. Deretter åpner man brukerkortet til seksjonslederen for å se hvilke brukertilganger de er tildelt.

Under brukertilgang kan man redigere og man vil få opp en liste over hvilke tilganger man kan tildele og hvilke tilganger de har (de man har er de som er markert). Hvis tilgangen "publisere meldinger" ikke er avhuket må denne aktiveres. Klikk i boksen og trykk deretter lagre.

Neste gang seksjonslederen logger seg på vil de få mulighet til å sende meldinger.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

logg på hvis du vil legge inn en kommentar.
Levert av Zendesk